Genel Kurul

Bafralılar Kültür ve yardımlaşma derneği olağan genel kurul toplantısı 21 Aralık 2014 tarihinde derneğin Kadıköy / Bahariye'deki merkezinde yapıldı.

Sn. Hasan İÇTEN'in faaliyet raporlarında yönetimde bulundukları dönem içerisnde bir çok yenilikler getirdiklerini hem dernekte ve hemde dışarda aylık ve yıllık yemekler düzenlediklerini, bunun yanında kadınlara yönelik etkinlikler ve eşli toplantılar düzenlediklerini söyledi. Daha sonra Denetim Kurulu üyesi Lütfi ANLAYIŞLI'nın denetim rapolarını okumasını müteakip eski yönetim ibra edildi.

Yeni bir önerge ile tüzük değişikliğininde yapıldığı genel kurul son derece sakin bir hava içerisinde geçti. Tüzük değişikliğinin en önemli yeni maddesi klasik kurulların dışında derneğimizde ilk defa uygulamaya konulan “Disiplin” ve “Balotaj” kurullarının eklenmesi oldu.

Yeni yönetim Kurulunun seçilmesinden sonra başkan adayı Bülent ARSLAN yaptığı teşekkür konuşmasında derneği daha bir kurumsal yapıya getirmek adına bir çok yeniliklere imza atacaklarını söyledi. Bunlardan en önemlisi İnternet Web sitesinin hazırlanarak dünya çapında Bafra'lılara erişmek olduğunu söyledi. Yönetim kurulunun tamamının gençlerden oluşmasını amaçladıklarını ancak gençlerin “Başımızda mutlaka bir büyüğümüzün olması ve bizlere yol göstermesi gerekir” ısrarı üzerine kayıtsız kalamadığını da ekleyen Bülent ARSLAN, yanına 2 arkadaşını da alarak toplamda 15 kişilik bir yönetim oluşturduklarını beyan etti.  Genel Kurul toplu halde yemek yedikten sonra dağıldı. Böylece yepyeni bir dönem başlamış oldu.

Genel Kurul resimleri için tıklayınız.